Är du bara en bok ifrån att må lite bättre?

Återta kontrollen över din hälsa och ditt mående i sju konkreta steg.

KÖP BOKEN

Från: Mia, Helsingborg 2022  

                        

Vet du? Jag tröttnade.

 

För några år sedan tröttnade jag på att vara sjuk. Jag tröttnade på halsont, förkylningar och huvudvärk och jag tröttnade på ständigt återkommande halsflussar, bihåleinflammationer och lunginflammationer. Så jag bestämde mig för att göra allt jag kunde för att förändra det.

Jag ändrade hur jag åt, ändrade hur jag rörde mig, ändrade var jag spenderade min tid och vad jag spenderade mina pengar på. Och framför allt så testade jag alla metoder jag kunde hitta som påstods skapa hälsa, på mig själv och min kropp.

Resultatet?

 • Ett mycket bättre mående

 • En medvetenhet om vad som gör mig sjuk och vad som håller mig frisk

 • En känsla av att ha möjlighet att påverka mitt eget mående, dvs minskad rädsla för sjukdom och det okända

 • Koll på min kropps funktioner och processer, praktisk kunskap och erfarenhet om min kropps reaktioner

 • Dramatiskt förändrade sjukdomsförlopp vid förkylning med lindrigare symptom och kortare förlopp (från 10-14 dagar varav flera dagars sängliggande till 1-2 dagar med mindre energi men fullt fungerande)

 • Frånvaro av allvarligare infektioner och symptom så som influensa, halsfluss, bihåleinflammation, lunginflammation, PCOS och migrän

Jag har satt samman de metoder jag använt mig av till en modell som jag kallar LEVANDE, där varje bokstav representerar ett grundläggande fysiskt behov. Nu kan du också ta del av metoden och börja praktisera de sju konkreta, naturliga steg som leder till förbättrad hälsa och ökat välmående.  

 

Låter det intressant?

Så vad är hemligheten?

Vi alla letar efter den. Den snabba lösningen. Hemligheten. Men hemligheten är att det inte finns någon hemlighet. Inget piller. Ingen snabb lösning. Vi behöver istället påminna oss om sådant vi intuitivt redan vet. Och sluta tro att någon annan sitter på svaret om vår egen kropp. Vi behöver helt enkelt ta kommandot över vår egen hälsa igen. 

I min e-bok, LEVANDE - 7 steg till ett bättre mående, hjälper jag dig att göra just det. Jag går igenom ett antal effektiva och väl beprövade, naturliga metoder, just de metoder jag själv framgångsrikt har använt mig av för att hitta hälsa. Inga hemliga lösningar. Inga dyra produkter. Bara sju konkreta steg att ta varje dag.

Om LEVANDE-modellen

LEVANDE är den modell för hälsa som jag själv använde mig av för att bli frisk. Varje bokstav i modellen representerar ett av våra dagliga, grundläggande, fysiska behov. I boken går jag både igenom fascinerande fakta kring varje område och ger mina allra bästa tips på enkla metoder vi kan använda för att tillgodose respektive behov.

Boken är dock inte en bok som säger till dig att dricka 3 liter vatten varje dag. Eller att du måste börja träna tre 1-timmes pass i veckan. Det är istället en bok som pratar om skillnaden mellan vatten och vatten. Om skillnaden mellan mat och mat. Och om skillnaden mellan rörelse och träning.

Det är en bok du kan läsa om du är sjuk. Och om du är frisk. Du kan läsa den om du längtar efter mer energi. Eller bättre sömn. Eller om du bara är nyfiken på vad några av de mest framstående läkarna i världen säger att alla vi människor mår bättre av. Och så får du förslag på hur du kan göra det i din vardag. En sådan bok är det.

Köp e-boken

 

LEVANDE

- 7 steg till ett bättre mående

En bok om hur du själv kan återta kontrollen över din hälsa

Pris: 190kr

 

Ja tack, köp direkt.

Efter att ha läst den här boken kommer du:

 • Ha förståelse för vad som skapar hälsa och vad som skapar ohälsa i din kropp
 • Ha koll på de sju, grundläggande behov som du dagligen behöver tillgodose för att skapa god, fysisk hälsa

 • Ha konkreta verktyg och metoder för att tillgodose de här behoven i din vardag
YES. JA, TACK!

Dessutom på köpet:

 

VÄRDEFULLA BONUSAR!

För att du ska komma igång med LEVANDE-metoden enkelt och lätt så bjuds du utöver e-boken på några riktiga godbitar till bonusar. Se här!

Bonus 1.

Följ upp och håll motivationen på topp

Du får tillgång till min supereffektiva uppföljningsmetod för LEVANDE-modellen; en riktigt snygg checklista att skriva ut och sätta upp på kylen så att du varje dag kan bocka av dina behov. Uppföljningen ger dig en känsla av både fokus och motivation och gör det lättare för dig att börja om igen och igen och igen så att du aldrig ger upp. Använd så länge du behöver eller tills rutinerna är en naturlig del i din vardag.

Bonus 2.

3 Pilates-pass för träning hemma

Härliga Susanna på Pilates i fokus har tagit fram tre riktigt effektiva pilatespass för dig som söker någon form av naturlig rörelse att utöva på hemmaplan. Passen är mellan 12 och 20 minuter långa och har olika fokusområden. Inga förkunskaper eller utrustning krävs.

Bonus 3.

Köpguide - hel och ren mat

I boken går vi igenom konceptet hel och ren mat som förespråkas som en näringsrik och sund kosthållning. Den här bonusen är en pdf-guide som du kan printa ut för att ha med dig till affären eller för att sätta på kylskåpet.

Allt det här ingår:

 • E-bok med LEVANDE-metoden

 • Bonus 1. Checklista för uppföljning

 • Bonus 2. Inspelade pilatespass

 • Bonus 3. Köpguide: hel och ren mat

JA! JAG VILL KÖPA

Viktiga frågor

Om du har fler frågor om boken, modellen, bonusarna eller erbjudandet så maila till mig gärna på

[email protected]

Om Mia

Jag driver sajten HälsoInspo.se där jag skriver om olika kurer och metoder och sådant man själv kan göra för att må lite bättre. Min önskan är att fler ska våga lita på sig själva när det kommer till sin hälsa och att allas vårt intresse ska öka för att ta till oss och sprida kunskap om enkla och naturliga metoder för att lindra, bota och förebygga sjukdom i hemmet.