START MARS - 2022

WEBBINARIESMEDJAN

 

Skapa, sälj & automatisera

ett webbinarie på 21 dagar

En kurs för dig som vill spela in och sälja ett eget digitalt webbinarie.

Kom igång idag!

Ja tack, jag är redo.

För dig som vill sälja kunskap eller föreläsningar online

 

Har du en idé, ett budskap eller kunskap du vill sprida till fler?

Vill du använda ett webbinarie som en del i din lansering av en kurs eller ett program?

Vill du lära dig hur man skapar, spelar in och levererar en intressant föreläsning?

Vill du digitalisera en föreläsning du tidigare har kört live?

Vill du skapa en automatiserad inkomstström som säljer även när du gör annat?

Toppen!

Den här utbildningen är för dig.

Jag heter Mia Tjärnlund och jag hjälper dig gärna att skapa ditt alldeles egna, proffsiga, lönsamma och automatiserade digitala webbinarie!

Det spelar ingen roll om du är ovan vid teknik eller om du tycker det känns läskigt att stå framför kameran. Det enda du behöver är kunskap och passion om det du vill lära ut, så löser vi resten tillsammans. Metodiskt och tydligt går vi igenom steg för steg i processen att utveckla, spela in och sälja din digitala föreläsning.

Efter att ha gått den här kursen kommer du:

 • Ha definierat och validerat ditt erbjudande  
 • Ha en tydlig strategi för hur du säljer ditt webbinarie och gör det till en del av en konverterande säljfunnel
 • Ha valt plattform, beslutat om inspelningsmetod och satt upp din alldeles egna inspelningsstudio
 • Ha kunskap om presentationsteknik och verktyg för att känna dig bekväm när du spelar in ditt webbinarie

 • Ha spelat in och redigerat ditt webbinarie 

 • Ha ett etablerat arbetssätt för hela flödet från att du eller din kund har en idé om en digital föreläsning tills dess att den är inspelad och klar

 • Kunna replikera arbetsflödet för att spela in fler webbinarier åt dig själv eller andra
 • Ha automatiserat hela flödet så att du kan köra webbinariet om och om igen och sälja medans du gör annat
YES. JA, TACK!

INNEHÅLL I WEBBINARIESMEDJAN

Utbildningen består av sex moduler där du steg för steg jobbar med ditt eget webbinarie, med målet att ha ett inspelat, lanserat och automatiserat webbinarie i slutet av kursen.

Modul 1.

Vi utformar erbjudandet

I den här första modulen definierar vi ditt erbjudande genom att ställa några väl valda frågor. Vi pratar om vad som gör ditt erbjudande attraktivt och vad som gör ett webbinarie bra eller mindre bra. Hur kan vi veta om det färdiga webbinariet kommer sälja eller inte? Och så analyserar vi målgruppen för att pricka rätt i säljet.

Modul 2.

Vi skapar förutsättningar för sälj

Här påbörjar vi bygget av det som ska komma att bli vår automatiserade säljmaskin. Vi designar vår funnel, bygger en välkonverterande säljsida, skapar en strategi för att hitta deltagare och ser till att allt är på plats för att börja ta emot registreringar för ditt webbinarie.

Modul 3.

Vi skapar ett proffsigt presentationsmaterial

Nu börjar vi skapa själva webbinariet. Vi går igenom hur du bygger upp ett riktigt proffsigt material och sedan förbereder vi själva levererandet av presentationen. Här handlar det om hur vi kan få din publik att ta till sig ditt budskap på allra bästa sätt genom kameran. Vi övar också på hur du kan känna dig bekväm framför kameran. 

Modul 4.

Vi levererar framför kameran

I den här modulen är det dags att leverera ditt material till dina åhörare. Vi går igenom allt det du behöver ha på plats för att genomföra ditt webbinarie och så pratar vi teknik, plattform, kamera, inspelningsplats, ljud- och ljussättning. Sedan spelar vi in!

Modul 5.

Vi efterarbetar & automatiserar

I den här sista modulen går vi igenom hur du kan redigera och efterarbeta ditt webbinarie så att det kan spelas upp om och om igen och hålla för en lång tid framöver. Vi skriver en mailsekvens och ser till att få allting på plats för att genomföra en full automatisering. När den här modulen är klar har du din automatiserade webbinareifunnel på plats och med det en ny, passiv inkomstström!

Bonus!

Just nu får du som köper Webbinariesmedjan tillgång till en detaljerad plan som sträcker sig över 21 dagar, med allt du behöver göra för att förbereda, planera, sälja, utveckla, hålla och automatisera ditt webbinarie.

Betala-direkt bonus!

Och du som väljer att betala hela kursen direkt, du får dessutom tillgång till designade ppt-templates á 10 slides som du enkelt gör till dina egna. Den kommer med en stilguide för font & färg som gör att du snabbt kan komma igång med att skapa ett riktigt snyggt presentationsmaterial.

Allt det här ingår:

 

- 5 moduler, 30 lektioner

- Inspelade lektioner & skrivet material

- Checklistor, templates, guider och mallar

- Bonus! En detaljerad tidsplan

- Betala-direkt bonus! Designade ppt-templates

- 1 års tillgång till kursen

- Personlig support via mail

 

JA! JAG VILL GÅ KURSEN

Delbetalning 3 mån

760kr

3 betalningar (Tot: 2 850kr inkl.moms)

 • Webbinariesmedjan
 • Support via mail
 • 1 års tillgång
 • Bonus!
KÖP NU

Betala allt nu

1 980 kr

En betalning (2 475kr inkl.moms)

 • Webbinariesmedjan
 • Support via mail
 • 1 års tillgång
 • Bonus!
 • Betala-direkt bonus!
KÖP NU

Faktura

2 080kr

En betalning (2 600kr inkl.moms)

 • Webbinariesmedjan
 • Support via mail
 • 1 års tillgång
 • Bonus!
KÖP NU

Personlig support

Mitt mål är att du efter att ha gått den här kursen ska ha ett alldeles eget automatiserat webbinarie lanserat och klart! Jag finns tillgänglig för dig under din kurs och du når mig via mail på

[email protected]

Vanliga frågor

Vänta inte!

Kom igång idag.

Varje dag som går utan att ditt webbinarie ligger tillgängligt online, är en dag med potentiellt förlorad försäljning. Ta chansen och kom igång idag. Om 21 dagar kan du ha din alldeles egna, automatiserade webbinariefunnel igång!

JA! JAG VILL GÄRNA GÅ KURSEN

Om Mia

Jag driver sajten Digitalinspiration.se där jag skriver om sådant jag själv hade behövt veta när jag gav mig in på egenföretagande och att driva business online. Min önskan är att fler ska våga ta klivet och jobba med sin passion online, för att bryta det invanda mönstret av att vara bunden till specifika arbetstider och kunna jobba under större frihet.

Webbinarie-formen är oerhört tilltalande och där finns en enorm potential att sprida idéer & kunskap i det digitala formatet. Det är också ett sätt att göra en stor jobbinsats tillgänglig att nyttjas gång på gång där du äntligen kan få ordentligt betalt för din insats och din kunskap.